Afspraak maken

Werken bij Deka Kozijnen

team-outide

Direct contact

Mail ons je cv + motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

info@dekakozijnen.nl

Deka Kozijnen is al honderd jaar een begrip in Kampen en ver daarbuiten. Ervaren houtbewerkers, assembleurs en monteurs werken hier samen met leergierige leerlingen aan het leveren van maatwerk, service en topkwaliteit. We ontwerpen, produceren en plaatsen houten en aluminium kozijnen, deuren, gevelbekleding en vensterbanken door heel Nederland. We leveren voornamelijk maatwerk, waardoor ieder project weer anders is. We zijn regelmatig op zoek naar nieuw en ervaren talent om onze groeiende ambities waar te maken. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures hieronder en reageer, of stuur ons een open sollicitatie. We horen graag van je!

Vacatures Deka Kozijnen

Spuiter gezocht!

Spuiter (spuitcabine)

Laat jij je nooit opjagen en lever je iedere klus tot in de puntjes verzorgd af? Dan zoeken wij jou! Als Spuiter bij Deka Kozijnen zorg je dat ieder kozijn, iedere vensterbank en elke deur superstrak in de lak zit. Ervaring is een pré, de fijne kneepjes leer je hier!

Medewerker buitendienst

Als medewerker buitendienst bij Deka Kozijnen ga je vanuit standplaats Kampen op pad om kozijnen, deuren, gevelbekleding en vensterbanken af te monteren en te plaatsen. Je werkt regelmatig in de regio, maar ook meerdaagse projecten in bijvoorbeeld de Randstad zijn geen uitzondering. Een baan in de techniek voor echte kilometervreters!

Copyright © 2024 - Deka Kozijnen Privacyverklaring Sitemap

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing