Afspraak maken

Kozijnen

Interesse in kozijnen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor jouw maatwerk klus.

Afspraak maken

De woningbouw, het bedrijfsleven, de retail, de industrie, cultuurbouw, kortom: overal bewijzen aluminium kozijnen hun praktische veelzijdigheid. Isolerende raampartijen blijven er stevig in hangen, ook wanneer er vlakbij wordt geheid, de treinen langsdenderen en de stevige rukwinden op de gevel beuken. Deuren vallen soepel in zomer en winter, zonder te klemmen of te kieren als de temperatuur verandert. Ze kunnen tegen een stootje, hebben nauwelijks onderhoud nodig en zien er verzorgd uit.

Op uw aluminium kozijnen van Deka Kozijnen krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie. De garantie op hang- en sluitwerk is 1 jaar en op alle glaswerk krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie.

Slank en toch sterk

Doordat aluminium zo sterk is, kunnen we het tot zeer slanke raamlijsten verwerken. Zo houdt u maximaal lichtinval en zicht naar buiten, terwijl het raam toch stevig in het kozijn vastzit. Liever extra brede lijsten of speciale vormen? Met maatwerk is veel mogelijk bij Deka Kozijnen. Wij maken bijvoorbeeld het kozijn voor uw erker probleemloos uit één deel. Dat ziet er strak uit!

aluminium kozijnen en deuren

Aluminium als alternatief voor stalen kozijnen

Net als aluminium zijn stalen kozijnen sterk, onderhoudsvrij (mits behandeld) en geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Het materiaal is echter ook behoorlijk zwaar. Wanneer het staal níet juist behandeld is, zoals vaak het geval is bij oude gebouwen, is het bovendien gevoelig voor roest. 

Wat nou als staal precies de uitstraling heeft die u zoekt, of als u bij renovatie de uitstraling van de stalen kozijnen wilt behouden? Dan is aluminium een zeer goed alternatief. De uitstraling van staal is nauwkeurig na te maken, of het nou glad, geborsteld of verweerd en roestig is. De looks van staal en de voordelen van aluminium; klinkt dit als een ijzersterke combinatie? We bespreken graag met u de mogelijkheden voor renovatie met aluminium.

Deka-Kozijnen-sfeerfoto

Afgeronde projecten

Ijsselmuiden

Aluminium kozijnen

Lees meer

Ijsselmuiden

Aluminium kozijnen

Lees meer
Alle referenties

Copyright © 2024 - Deka Kozijnen Privacyverklaring Sitemap

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing