Afspraak maken

Deuren

Interesse in deuren?

Maak een vrijblijvende afspraak voor jouw maatwerk klus.

Afspraak maken

We maken ze geheel in-house, van ontwerp tot afwerking; houten deuren in alle denkbare vormen en uitvoeringen. We geven uw persoonlijke touch aan uw deuren, van vlakke en fineerdeuren tot stijldeuren, landhuisdeuren en schuifdeuren. Zowel de houten binnendeuren als de buitendeuren zijn 100% maatwerk bij Deka Kozijnen. 

Houten deuren en kozijnen door Deka Kozijnen

Houten binnendeuren

Voor binnendeuren kiest u bijvoorbeeld verfdeuren (vlakke deuren die u zelf kunt schilderen) of HPL-deuren. HPL staat voor High Pressure Laminate oftewel hogedruklaminaat. Deze stoot- en krasvaste beschermende laag maakt uw houten binnendeur geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld ziekenhuizen, horeca, kantoorruimtes en scholen. Fineerdeuren met een natuurlijke look, smaakvolle stijldeuren of klassieke schuifdeuren; strak of met sierlijke werkjes, dicht of met glas; we denken graag met u mee over de perfecte houten binnendeur voor uw interieur.

Houten buitendeuren

Voor een buitendeur is het belangrijk dat deze goed bestand is tegen de elementen. Daar zorgen we voor met de best geschikte houtsoorten voor buitengebruik, stevige constructies en weerbestendige afwerking. Ook moeten buitendeuren sterk en inbraakbestendig zijn. Wij prepareren uw deur graag voor het aanbrengen van anti-inbraakbeslag. Voor- en achterdeuren, garagedeuren en balkondeuren, duetdeuren en hefschuifdeuren; voor iedere soort houten buitendeur kunt u bij ons terecht.

Opties en afwerking

Voor alle deuren bieden we diverse opties die veiligheid en werk-/wooncomfort verbeteren. Uw houten deur maken wij brandwerend, geluidswerend, inbraakwerend en/of warmte-isolerend. Daarbij ontvangt u alles op papier, zodat u eventueel subsidies kunt aanvragen en bewijs heeft voor uw verzekering en andere instanties. Uw deuren werken wij desgewenst af met grondlak en/of aflak in welke RAL-kleuren dan ook.

Copyright © 2024 - Deka Kozijnen Privacyverklaring Sitemap

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing