Afspraak maken

Deuren

Interesse in deuren?

Maak een vrijblijvende afspraak voor jouw maatwerk klus.

Afspraak maken

Doet u ook de deur open voor de vele voordelen van aluminium? Aluminium binnendeuren en buitendeuren zijn oersterk en onderhoudsvrij. In combinatie met ramen geven ze de gewenste doorkijk en lichtinval. Gevuld met isolerende materialen houden ze geluid en warmte tegen. Laat uw aluminium deuren op maat maken door Deka Kozijnen. Wij hebben alles in huis om aluminium deuren te leveren voor een enkele woning tot omvangrijke projecten. Klop gerust aan voor de mogelijkheden!

Op uw aluminium deuren van Deka Kozijnen krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie. De garantie op hang- en sluitwerk is 1 jaar en op alle glaswerk krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie.

Aluminium buitendeuren

Een voordeur, achterdeur of balkondeur van aluminium? We maken ze graag voor u. We kunnen de meest bijzondere ontwerpen en ideeën realiteit maken. Wij maken uw aluminium buitendeur warmte- en geluidsisolerend met dubbel glas en meerlaags isolatiemateriaal. Ook werken we graag mee aan de veiligheid van uw woning of bedrijfspand. We zullen dan ook zeker met u overleggen welk type slot en extra inbraakwerend beslag we aanbrengen.

Aluminium binnendeuren

Met aluminium binnendeuren sluit u ruimtes af met behoud van doorkijk. Dit schept vele mogelijkheden voor het indelen van woningen, kantoren en andere panden. Met aluminium deuren, ramen en kozijnen creëert u bijvoorbeeld een open en ruimtelijk kantoor. Dat schept extra rust, terwijl de ruimtelijkheid en het overzicht blijven. Hetzelfde effect creëert u thuis, met een aluminium deur als scheiding tussen het zit- en eetgedeelte van uw woonkamer.

aluminium kozijnen en deuren

Copyright © 2024 - Deka Kozijnen Privacyverklaring Sitemap

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing