Afspraak maken

Over ons

Over Deka Kozijnen

Deka Kozijnen in Kampen staat voor hoogwaardige kwaliteit, maatwerk, vakmanschap en service voor bedrijven en particulieren. Kozijnen, deuren, ramen en trappen; alles wordt hier gemaakt en/of afgewerkt met de grootste precisie en volgens de hoogste standaarden. De producten van Deka Kozijnen zijn allesbehalve ‘standaard’. Zoekt u iets bijzonders, of het nou bijzondere maten, vormen of uitzonderlijke kwaliteit is, dan bent u van harte welkom bij Deka Kozijnen. Geen project is ons te klein of te groot!

#
#

Deka = Dekker Kampen

Deka Kozijnen is ontstaan uit Timmerfabriek Dekker, al bijna 100 jaar een begrip in Kampen. De ervaring en liefde voor de ambacht is altijd binnen de familie doorgegeven, net als het bedrijf. Met Magdaleen Dekker nam op 1 januari 2020 alweer de vierde generatie van de familie het bedrijf over. Er waaide een frisse wind door de timmerfabriek, met nieuwe ideeën, een nieuwe aanpak en een nieuwe naam. Nou ja, nieuwe naam … al enige jaren profileerde het bedrijf zich onder de naam Deka Kozijnen als specialist in houten, kunststof en aluminium kozijnen. Met Magdaleen aan de basis breidde deze tak van het bedrijf zich verder uit. Om duidelijkheid te scheppen is nu de overgang ingezet naar één naam, namelijk Deka Kozijnen. Op het pand aan de Dieselstraat en op de bedrijfsbusjes prijkt een nieuw logo, maar de betrouwbare kwaliteit en persoonlijke aanpak van Timmerfabriek Dekker zijn gebleven. Dat geldt ook voor de ervaren vakmensen, waarvan er nog velen zich dagelijks inzetten om bijzondere kwaliteitsproducten te maken.

Onze werkwijze

Iedere opdracht vliegen we aan met een flinke dosis enthousiasme, of het nu gaat om een kleine opdracht of een groot project. Komt u bij ons met ideeën, hoe globaal dan ook, dan vertalen we deze naar een concreet ontwerp. Dit proces begint met een afspraak waarop een van onze jongens bij u langskomt om uw wensen door te nemen. U krijgt deskundig advies zodat we samen de beste keuzes kunnen maken. We komen vaak met ideeën waar de klant nog niet aan had gedacht. Is de opdrachtbevestiging eenmaal een feit, dan spreken we met u een duidelijke planning af.

Met onze moderne machines kunnen we alle gangbare bestandsformaten voor technische ontwerpen inlezen. Komt u bij ons met een uitgewerkt ontwerp, dan verwerken wij deze nauwkeurig en naar uw specificaties tot het product dat u voor ogen heeft.

#

Van toen tot nu

In 1928 bouwde de familie Dekker een huis met werkplaats aan de Kerkstraat in Kampen. Hier begon de geschiedenis van de timmerfabriek, toen oprichter G.J. Dekker er de eerste houtbewerkingsmachines plaatste. De liefde voor houtbewerking pikte hij op in zijn periode als aannemer. Sindsdien is deze liefde en het bedrijf overgedragen van generatie op generatie.

1928

De geschiedenis van Timmerfabriek Dekker begon in 1928, toen de toenmalige eigenaar dhr. G.J. Dekker stopte met het aannemersbedrijf en zich ging toeleggen op het machinaal vervaardigen van timmerwerk. Allereerst bouwde hij zijn eigen bedrijf met twee bovenwoningen aan de Kerkstraat in het centrum van Kampen.

1967

In 1967 werd hij opgevolgd door zijn zoon Jan Dekker, die het bedrijf verder uitbouwde in verschillende kleine pandjes rondom het bedrijf aan de Kerkstraat.

1977

Gerrit-Jan Dekker, kwam in 1977 in het bedrijf.

1980

In 1980 werd op het industrieterrein in Kampen een nieuwe fabriek gebouwd.

2008

In 2008 bestond het bedrijf al weer 80 jaar. In dit jaar is ook de verbouwing van het vernieuwde bedrijfspand afgerond. De fabriek en het kantoor zijn aanzienlijk vergroot.

2020

Magdaleen Kragt- Dekker nam bedrijf over (4e generatie)

2024

Het bedrijf bouwde tot heden naam op door het leveren van hoogwaardig machinaal timmerwerk en door een uitstekende service.

Mooie groeimomenten

Sinds de overname in 2020 hebben we met Deka Kozijnen een aantal mooie groeimomenten doorgemaakt. Zo is eind 2020 onze KOMO-certificering uitgebreid, een mooie waardering van ons werk en bewijs van kwaliteit. Met de aanschaf van een nieuwe CNC-machine hebben we een grote stap gezet in het automatiseringsproces. Hiermee kunnen we hout sneller (voor)bewerken met minder mankracht, maar wel met digitale precisie. Verder hebben we ons wagenpark uitgebreid met een aantal nieuwe bussen, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn met het plaatsen van uw kozijnen, deuren, ramen, trappen etc.

Ons betrokken team

Magdaleen Kragt - Dekker

(financiele) Administratie

Eric Kragt

Calculatie, planning en projecten

Kees ten Brinke

Calculatie en inkoop

Alien Braad - Dekker

Administratie

Gerald Leeuwenkamp

Werkvoorbereider en inkoop

Albertus Klompenmaker

Chef werkplaats

Michel Smeenk

Machinaal houtbewerker

Dion van Dijk

Assembleur en voormontage

Rogier Dekker

Assembleur, voor- en afmontage

Hendrik Jan Kraai

Afmontage

Arie den Boer

Monteur

Jan-Peter de Lange

Monteur en glaszetter

Gerrit-Jan Klompenmaker

Monteur

Xavier Meijer

Leerling assembleur en voormontage

Dennis Klappe

Leerling monteur

Copyright © 2024 - Deka Kozijnen Privacyverklaring Sitemap

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing