Afspraak maken

Hout

Interesse in hout?

Maak een vrijblijvende afspraak voor jouw maatwerk klus.

Afspraak maken

Houtbewerking is al bijna 100 jaar onze voornaamste specialiteit. Sinds G.J. Dekker in 1928 de eerste houtbewerkingsmachines aanschafte, is het specialisme doorgegeven van generatie op generatie. Nog steeds volgen we de huidige ontwikkelingen in het vakgebied en voeren we regelmatig vernieuwingen door. Met een aantal moderne machines en ervaren vakmensen verzorgen we bijzonder houtwerk op maat. Via het menu leest u meer over de vele mogelijkheden voor kozijnen, deuren, trappen en meer. Houd ons gerust al u ideeën of voorbeelden voor, want wat we zien kunnen we maken!

Deka Kozijnen - Hout

Verantwoord hout

Hout is een mooi en veelzijdig natuurproduct. Met de juiste technieken zijn er de meest praktische en sierlijke producten van te maken. Om de natuur niet te overbelasten gebruiken we uitsluitend hout van verantwoorde herkomst. We onderstrepen dit met twee certificaten waarmee we duurzaam bosbeheer ondersteunen. Onze FSC- en PEFC-licenties kunt u inzien bij de betreffende organisaties:

PEFC-nummer:  NC-PEFC/COC-029615-AP 70%

FSC-nummer: NC-COC-029615-BV 70% mix

KOMO kwaliteitskeurmerk

Wij garanderen de kwaliteit van al ons houtwerk middels het KOMO-keurmerk. Wij als producent, maar ook onze houtleveranciers, zijn in het bezit van dit internationaal gerespecteerde kwaliteitskeurmerk voor bouw en infra. Naast de kwaliteit garandeert het KOMO-keurmerk dat de houtwerken van Deka Kozijnen voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Keurmerken en certificaten Deka Kozijnen

Garantie op houten producten

Naast de keurmerken die de kwaliteit garanderen, zit er op ieder product een garantietermijn. Deze is als volgt opgebouwd:

  • 10 jaar fabrieksgarantie op houten kozijnen;
  • 1 jaar fabrieksgarantie op het hang- en sluitwerk;
  • 1 jaar fabrieksgarantie op de binnendeuren;
  • 5 jaar fabrieksgarantie op de buitendeuren;
  • 10 jaar fabrieksgarantie op het glaswerk.
Deka Kozijnen - hout met keurmerken

Bekijk onze houtwerk-referenties

We hebben in de loop der jaren voor vele mooie projecten houtwerk mogen verzorgen. Bekijk deze selectie uit onze referenties voor een indruk van de strakke, brandwerende en creatieve lijsten, ramen, kozijnen en deuren die we voor onze klanten uit hout hebben gemaakt.

Afgeronde projecten

Amsterdam

Amsterdam houdt van hout

Lees meer

IJsselmuiden

Hout binnen en buiten

Lees meer
Alle referenties

Copyright © 2023 - Deka Kozijnen Privacyverklaring Sitemap

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing