Afspraak maken

Aluminium

Interesse in aluminium?

Maak een vrijblijvende afspraak voor jouw maatwerk klus.

Afspraak maken

Aluminium is een populair materiaal in de woningbouw en industriële bouw. Het is sterk, lichtgewicht en het roest niet. We maken er kozijnen van, deuren, raamlijsten en meer. Aluminium is op diverse manieren af te werken, wat het flexibel maakt in uitstraling. We kunnen het borstelen als rvs of staal, helemaal glad polijsten, poedercoaten of lakken. Verder is aluminium maatvast (het zet nauwelijks uit bij temperatuurschommelingen) en gemakkelijk te reinigen.

Deka Kozijnen  - Aluminium

Nog een voordeel van aluminium: het is relatief gemakkelijk te bewerken tot diverse vormen en constructies. Er wordt dan ook van alles gemaakt van aluminium in uiteenlopende industrieën. Denk aan de bouw, de luchtvaart, ruimtevaart en scheepvaart. Zelfs in het huishouden zien we aluminium terug als flinterdunne folie. Ook is aluminium zeer goed te recyclen.

Ontwerp volgens uw specificaties

Wij beschikken over moderne machines, waarmee we aluminium met de grootste precisie lasersnijden, buigen en kanten. De specificaties die we de machines meegeven, worden tot op de millimeter nauwkeurig opgevolgd. Heeft u een digitaal ontwerpbestand, dan kunnen wij deze hoogstwaarschijnlijk inlezen. Heeft u die nog niet, dan zetten wij uw analoge ontwerp of ideeën om in het juiste formaat.

Garantie op aluminium producten

Bij Deka Kozijnen krijgt u standaard 5 jaar garantie op aluminium kozijnen en deuren. De garantie op hang- en sluitwerk is 1 jaar. Op alle glaswerk krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie.

Afgeronde projecten

Ijsselmuiden

Aluminium kozijnen

Lees meer

Ijsselmuiden

Aluminium kozijnen

Lees meer
Alle referenties

Copyright © 2024 - Deka Kozijnen Privacyverklaring Sitemap

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing