Afspraak maken

Kozijnen

Interesse in kozijnen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor jouw maatwerk klus.

Afspraak maken

Van strakke en rechte kozijnen tot sierlijke rondingen en gedetailleerd freeswerk; wij leveren maatwerk in houten kozijnen en maken ze in alle maten en vormen. We werken geheel naar uw wensen en specificaties en denken graag mee over het ontwerp, materiaalkeuze en afwerking. 

Houtsoorten en afwerking

Uw binnen- en buitenkozijnen maken we standaard van Meranti, een verzamelnaam voor meer dan 90 houtsoorten uit Zuidoost-Azië. Dit populaire hout is multi-inzetbaar, zowel binnen als buiten. De roodbruine kleur geeft een warme en luxe uitstraling. In plaats van Meranti is kunt u ook kiezen voor het mooie en stabiele Mahonie. Mahoniehout heeft een egale kleur, fijne nerfstructuur en is van nature zeer duurzaam. Voor monumentale panden raden we de Oregon Pine aan, een Noord-Amerikaanse harshoudende houtsoort met een lichte geelbruine kleur. Welke houtsoort u ook kiest, we kunnen uw houten kozijnen afwerken op diverse manieren. Meestal voorzien we het hout van grondlak in een RAL-kleur naar keuze, maar we kunnen uw kozijnen ook aflakken met iedere RAL-kleur.

Brandwerkend kozijn van hout

Brandwerende kozijnen

Uw houten maatwerkkozijnen kunnen wij ook in brandwerende versie leveren. We plaatsen dan een speciale laag, waarmee uw kozijn een brandwerendheid (branddoorslag) krijgt van maximaal 60 minuten. Uw brandwerende kozijnen zijn gecertificeerd, waarmee u de brandwerendheid aan de verzekering kunt aantonen.

Kunststof kozijnen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met kunststof kozijnen? Wij leveren deze uitsluitend aan bedrijven. Daarnaast kunnen zakelijke klanten bij ons terecht voor kunststof gevelbekleding en vensterbanken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunststof kozijnen

Afgeronde projecten

Amsterdam

Amsterdam houdt van hout

Lees meer

IJsselmuiden

Hout binnen en buiten

Lees meer
Alle referenties

Copyright © 2024 - Deka Kozijnen Privacyverklaring Sitemap

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing